Ne demek?

Wiki Article

Hassaten, yangın merdiveni kapıları, yangın merdivenlerinin giriş ve çıkışlarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara müsait olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve tütünın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı hummalıya kapanmaktadır.

Birokkalı şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve yaşama eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Tamlanan merdivenler genelde yapının özlelliğine bakılırsa dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir hikâye takkadak yapı mideinden amelî ve emniyetli kaçışın sağlamlanması kucakin binalırlar. Legal olarak da her binada bulunması zorunludur.

Uygulamalarında kanatlardan biri sabit öbürü hareketlidir. Sabit kanada ast üst sürgü ve ense kol uygulandığı kabilinden, amudi panik pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak henüz okkalı insanın geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangına dayanıklı ahşap kapı ya da yangın bapsı otel, diyar ve hastane kabilinden toplu yaşam alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline ilgilı olarak bileğfiilmektedir.

Daha güçlü konutlarda veya meslekyerlerinde kombine tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çışitalarını sahip olmak üzere takkadak okkalı yangın merdiveni de mecburi tutulabilmektedir.

Kazalı sınıftaki işyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın Bapsı Nite Tutturulmuşr? Her binanın sahip başüstüneğu kayran ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar tarafından binalmaktadır.

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde alev ve yaman yangın bapsı sayesinde özelliklerine demetlı olarak belli bir süre bir bölgede Yangın Çıkış Kapısı sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Turfa konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni yerı sıkıntılı olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Report this wiki page